Broccoli – pastinaak – zalm ovenschotel

In de oven is alles lekkerder! En makkelijker! En dus minder tijdsrovend! Zoals deze heerlijke broccoli pastinaak zalmschotel. Paleo, vegetarisch en al! 

Bereidingstijd: 15 min
In de oven : + 15 min

IngrediënteN VOOR 2 PERSONEN:

  • 1 pak gerookte zalm
  • 1 grote broccoli
  • 1 grote pastinaak
  • 1 grote uit
  • 2 x 250 ml room
  • 1 potje kruidenkaas
  • Parmesan
  • Zout, peper, dille

How to

  • Snij de broccoli in roosjes
  • Snij de pastinaak in schijfjes
  • Kook de broccoli & pastinaak in water voor 5 minuten
  • Snij de gerookte zalm & ui in reepjes
  • Giet de broccoli & pastinaak af en schik in een ovenschotel
  • Verspreid de zalm & ui erboven
  • Warm op het vuur de room op en mengel met de kruidenkaas (laat niet inkoken!)
  • Giet de roomsaus over de schotel
  • Werk af met parmesan bovenaan & zet 15 min in een voorverwarmde oven van 200 graden

Klaar is kees!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »